Regnskaber

Seneste regnskaber fra Esbjerg
Søg i regnskaberne ved at trykke "Ctrl + F"
Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hansson Holding Esbjerg ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Hansson Holding Esbjerg ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 11,7 millioner til 12,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg V tjente færre penge i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Direktør H. Obbekjer og hustru Marie Obbekjers Fond i Esbjerg V. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 2,3 millioner til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 14,8 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Virksomhed i Hjerting må se milliontab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet JIMA ApS i Hjerting. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 7,9 millioner til -5,6 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 28,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Jima 2 ApS fik noget mindre i overskud

Firmaet Jima 2 ApS, der har adresse i Hjerting, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 3,6 millioner til 456.905 kroner før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Delosa ApS i Hjerting går fra plus til minus

Overskuddet i Delosa ApS, der er et firma i Hjerting, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 31.043 til -70.140 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 31.043 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg N tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet J.M. Østergaard Ejendomme ApS, der har adresse i Esbjerg N, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 15.621 til 42.808 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i KD Seafood Denmark ApS, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 11,6 millioner til 13,5 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ribe Murer- & Byggeteknik ApS i Ribe tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ribe Murer- & Byggeteknik ApS, der er et firma i Ribe. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 232.000 til 324.811 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fem ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Lundgaard Management ApS må se tab i øjnene

Overskuddet i selskabet Lundgaard Management ApS i Ribe blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 109.783 til -551.919 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 233.953 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Esbjerg

Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Ribe fik lidt lavere overskud

Virksomheden BHS Ejendomme Ribe A/S, der har adresse i Ribe, har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 1,6 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Porsholdt A/S i Esbjerg Ø ryger fra millionplus til minus

Overskud er blevet til underskud i Esbjerg Ø-virksomheden Porsholdt A/S. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 1,1 millioner til -174.631 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Esbjerg Ø

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet KE Pors ApS, der har adresse i Esbjerg Ø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 318.423 til 286.456 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

St Darum-virksomheden Sandager Invest ApS fik underskud i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Sandager Invest ApS i St Darum. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -170.305 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Går i den rigtige retning: Holdingselskab i Esbjerg V får mindre tab

Selskabet FPV Holding ApS, der har adresse i Esbjerg V, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -5927 til -4869 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Bramming fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Johannes Sørensen Holding, Darum ApS, der har adresse i Bramming. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 754.826 til 8,3 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Større minus: Holdingselskab i St Darum fik igen underskud

JK Sørensen Holding ApS, der er et firma i St Darum, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -2100 til -27.238 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Bramming fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Lars Sørensen Holding, Darum ApS, der har adresse i Bramming. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 780.624 til 8,4 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: L. J. Sørensen A/S i Bramming fik vendt underskud til millionoverskud

Efter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i virksomheden L. J. Sørensen A/S i Bramming i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet for alvor vokset fra -232.314 til 15,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre.

Forside For abonnenter

Retter på det: Holdingselskab i Esbjerg V reducerer underskuddet

CPV Holding ApS, der er et firma i Esbjerg V, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -5927 til -4869 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen svandt relativt meget hos virksomhed i Hjerting

Virksomheden GISO Holding ApS, der har adresse i Hjerting, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 6,2 millioner til 245.410 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 6,2 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Virksomhed i Esbjerg fik mindre overskud

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg-firmaet Alfred Gram ejendomme A/S. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 14,4 millioner til 11,7 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 14,6 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fire, året før var det fem.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Investeringsselskabet af 15. marts 2000, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 1,7 millioner til 3,4 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg-firmaet Projektformidling Vest ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg-virksomheden Projektformidling Vest ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 633.554 til 359.492 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Opad igen: Underskuddet er blevet mindre i virksomhed i Esbjerg N

Selskabet MAHON HOLDING ApS i Esbjerg N fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -33.669 til -3587 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Superior Holding A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Superior Holding A/S i Esbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,9 millioner til 2,8 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Macla Inwest ApS i Bramming tjente flere penge i seneste regnskabsår

Macla Inwest ApS, der er et firma i Bramming, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 114.270 til 267.631 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: 2020 Superior A/S fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-selskabet 2020 Superior A/S. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,2 millioner til 2,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 63, året før var det 64.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Superior Renewables A/S i Esbjerg tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Superior Renewables A/S, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 412.446 til 878.033 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 19 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 26 ansatte - en fremgang på 36,84 procent.

Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Virksomhed i Bramming fik vendt underskud til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet VH Værktøj ApS, der har adresse i Bramming. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -148.136 til 233.312 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre.

Forside For abonnenter

Fremgang: Box 1411 ApS i Bramming vender skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet Box 1411 ApS i Bramming. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -17.339 til 131.231 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Superior International ApS i Esbjerg får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Superior International ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -10.833 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Tjæreborg fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden TMT Holding af 6. juni 2007 ApS i Tjæreborg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 643.000 til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen faldt relativt meget hos tøjforretning i Esbjerg

Selskabet OH A/S i Esbjerg har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,8 millioner til 745.212 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,8 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Aarestrup Holding ApS fik sit overskud reduceret noget

Firmaet Aarestrup Holding ApS, der har adresse i Esbjerg, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,4 millioner til 571.612 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos holdingselskab i Esbjerg

Selskabet PLL Holding, Esbjerg ApS i Esbjerg har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 540.951 til 3758 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 751.278 kroner.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Underskud i virksomhed i Esbjerg er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet Charlotte Würtz Lund Sprog & Kommunikation ApS i Esbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -6485 til 16.454 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Holdingselskab i Lourup går fra gevinst til tab

Overskuddet i selskabet TK Mathiesen Holding ApS, der har adresse i Lourup, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 328.743 til -498.987 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 578.354 kroner.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Virksomhed i Esbjerg V fik lidt lavere overskud

Esbjerg V-firmaet Sydvestjydsk Genvindingsindustri ApS har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 111.577 til 110.987 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 112.248 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter overskud må holdingselskab i Ribe se underskud i øjnene

Overskuddet i Ribe-virksomheden Bent D. Nielsen Holding, Esbjerg ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 3127 til -163.835 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 100.636 kroner.

Forside For abonnenter

Mere nedgang: Luma Print ApS i Esbjerg får større minus

Selskabet Luma Print ApS, der har adresse i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -40.539 til -143.143 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 159.402 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Minus blev større: Sigvald A. Ejendomme A/S i Esbjerg får millionunderskud igen

Underskuddet i selskabet Sigvald A. Ejendomme A/S i Esbjerg voksede sidste år. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -2,7 millioner til -4,7 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter overskud må holdingselskab i Darum Mark se tab i øjnene

Overskuddet i selskabet SLP Sørensen Holding ApS, der har adresse i Darum Mark, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 4237 til -38.462 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Obbekjer Ejendomme A/S fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Obbekjer Ejendomme A/S, der har adresse i Esbjerg V. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 249.031 til 3,4 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Gredstedbro

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Bent Kristensen Gredstedbro Holding ApS i Gredstedbro. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 1,3 millioner til 859.658 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Underskuddet stiger i virksomhed i Esbjerg

Selskabet Komplementarselskabet AIE ApS i Esbjerg fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -843 til -14.722 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på -843 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stadig minus: Virksomhed i Esbjerg mister flere penge

Selskabet MECB Holding ApS i Esbjerg har fået minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -888.959 til -971.832 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos virksomhed i Esbjerg

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg-firmaet INGENIØR'NE A/S. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 26,1 millioner til 19,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 26,1 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 155 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 167 ansatte - en fremgang på 7,74 procent.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Roager Brugsforening må se underskud i øjnene

Overskuddet i selskabet Roager Brugsforening, der har adresse i Roager, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 45.338 til -304.194 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2016, der endte med et resultat før skat på 90.925 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg Ø fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg Ø-firmaet GreenTech.nu ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,2 millioner til 2,9 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minus igen: Underskuddet holder fast i Vase Erhvervsejendomme ApS

Vase Erhvervsejendomme ApS, der er et firma i Esbjerg V, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -57.768 til -643.954 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 42.856 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet svandt ind hos konsulentvirksomhed i Hunderup

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Pay-Back Rekruttering og Management ApS, der er et selskab i Hunderup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 523.670 til 273.693 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos Helene + Hille Holding ApS i Esbjerg V

Helene + Hille Holding ApS, der er en virksomhed i Esbjerg V, har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 619.183 til 587.451 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 626.254 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Bryndum fik millionoverskud

Virksomheden MaBJ Holding ApS i Bryndum har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 149.773 til 1,8 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

På vej frem: Holdingselskab i Esbjerg N har skåret underskuddet ned

Selskabet NaBJ Holding ApS i Esbjerg N fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -5928 til -4868 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Retter på det: Holdingselskab i Esbjerg N reducerer underskuddet

Esbjerg N-virksomheden MagBJ Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -5928 til -4868 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Vanturi ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg V-selskabet Vanturi ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 206.233 til 207.715 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 532.280 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Virksomhed i Esbjerg fik lidt lavere overskud

Virksomheden Lægehuset af 1985, Esbjerg ApS, der har adresse i Esbjerg, har igen overskud. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022/23, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 349.502 til 332.321 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos Jonas Madsen Holding ApS i Hjerting

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Jonas Madsen Holding ApS i Hjerting. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 6,7 millioner til 4,7 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter overskud må lægeklinik i Esbjerg se minus i øjnene

Overskuddet i selskabet Alment Praktiserende Læge Ole Busch ApS, der har adresse i Esbjerg, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 76.925 til -528.463 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stabilt: Konsulentvirksomhed i Esbjerg hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-firmaet Pay-Back Specialist Rekruttering ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 530.888 til 552.778 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Danske Truckværn ApS i Esbjerg Ø går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet Danske Truckværn ApS i Esbjerg Ø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 77.074 til -5930 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Ribes Blomsterhus ApS i Ribe går fra sort til rødt

Overskuddet i selskabet Ribes Blomsterhus ApS, der har adresse i Ribe, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 12.394 til -46.260 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 720.451 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit fire ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet DK Maritime ApS i Esbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 756.927 til 1,5 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Esbjerg fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i DK Maritime Holding ApS, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 776.414 til 1,9 millioner kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet gik ned hos Mekinno Holding ApS i Esbjerg V

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Mekinno Holding ApS, der er en virksomhed i Esbjerg V. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 312.448 til 269.927 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fremgang: Memento Software ApS i Tjæreborg gik fra minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Tjæreborg-firmaet Memento Software ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -8747 til 24.510 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Virksomhed i Hjerting fik mindre overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Hjerting-firmaet J.S.T.N. Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 910.659 til 534.973 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Mekinno ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg V-selskabet Mekinno ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 421.784 til 439.808 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg-virksomheden Frostvorkejendomme ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Frostvorkejendomme ApS i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 155.789 til 129.966 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 155.789 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Tandlæge-virksomhed i Esbjerg tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-selskabet Tandlægeselskabet Kim Kartvedt ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 300.208 til 886.560 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fem, året før var det seks.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen svandt relativt meget hos holdingselskab i Esbjerg

Selskabet Tandlægeholdingselskabet Kim Kartved i Esbjerg har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 535.096 til 115.888 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 739.289 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Esbjerg

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg-firmaet KLA 2010 ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 62.630 til 49.965 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 139.829 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i HIT ApS, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,5 millioner til 2,9 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Friske tal: Igen millionoverskud hos Multicoat ApS

Virksomheden Multicoat ApS, der har adresse i Spandet, har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 1,3 millioner til 1,3 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fem, året før var det seks.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Contäjner ApS i Grisbæk tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Contäjner ApS i Grisbæk. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 206.046 til 461.488 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Sondrup Holding ApS fik større overskud end året før

Firmaet Sondrup Holding ApS i Grisbæk har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 157.406 til 352.327 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen svandt ind hos holdingselskab i Esbjerg N

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet DIN Forsyning Holding A/S, der har adresse i Esbjerg N. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 133,2 millioner til 108,0 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 133,2 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 219 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 232 ansatte - en fremgang på 5,94 procent.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos virksomhed i Esbjerg N

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden DIN Forsyning Spildevand A/S i Esbjerg N. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 120,0 millioner til 107,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i indtjeningen hos Esbjerg N-selskabet Dansk Skorstens Teknik A/S

Selskabet Dansk Skorstens Teknik A/S, der har adresse i Esbjerg N, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022/23, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 301.796 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021/22, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit ti ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Sunes Tattoo ApS i Ribe

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Sunes Tattoo ApS, der har adresse i Ribe. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 220.123 til 156.473 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet to, året før var det tre.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Esbjerg Flex Transport ApS fik noget mindre i overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Esbjerg Flex Transport ApS, der har adresse i Esbjerg Ø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 92.026 til 32.007 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Virksomhed i Esbjerg N har underskud

SYD ENERGIFONDEN, der er et firma i Esbjerg N, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -151.000 til -145.000 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen skrumpede hos Brygge Management ApS i Esbjerg

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Brygge Management ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 2,7 millioner til 2,4 millioner kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Ribe

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden KNÆK & BRÆK, RIBE ApS, der har adresse i Ribe. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 90.867 til 49.774 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 92.712 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Amaryllishuset ApS fik større overskud end året før

Firmaet Amaryllishuset ApS, der har adresse i Esbjerg, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1265 til 1668 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 8678 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald i overskuddet hos holdingselskab i Esbjerg

Esbjerg-firmaet M & S/K Holding A/S har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 4,7 millioner til 1,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Hjerting fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S, der er et selskab i Hjerting. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 317.000 til 1,6 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 41, året før var det 42.

Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Underskud i virksomhed i Bramming er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i ByPro ApS, der er et firma i Bramming. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -57.561 til 18.351 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg tjente færre penge i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Ejendomsselskabet Siggårdsvej 2 ApS i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 1,2 millioner til 874.720 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget i Kvist Holding A/S i Esbjerg

Esbjerg-selskabet Kvist Holding A/S har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 4,0 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Saack Invest ApS

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Saack Invest ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet på -9390 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 109.000 kroner.

Forside For abonnenter

Nye tal: Virksomhed i Esbjerg får milliontab

Det seneste år er endt med underskud i Esbjerg-virksomheden BP AV Invest ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -22,2 millioner kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Mere nedgang: Underskuddet stiger i virksomhed i Esbjerg

Selskabet BP SNT T1 Invest ApS, der har adresse i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -7235 til -12.586 kroner før skat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i virksomhed i Esbjerg er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Esbjerg-selskabet BP-TP ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -210.352 til 360.107 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Esbjerg-firma fik minus i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i BP-WU Invest ApS, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -14.049 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Jernvedlund-firmaet Lanies ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Jernvedlund-firmaet Lanies ApS . Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 418.699 til 328.292 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 418.699 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Jernvedlund-virksomheden Alliko ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Jernvedlund-firmaet Alliko ApS . Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 557.118 til 446.688 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 568.230 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Ejendomsvirksomhed i Tange fik igen tab

Selskabet Søndergade 33A ApS i Tange fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -26.000 til -26.491 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minus igen: Underskuddet holder fast i Gunnar Andreasen Holding ApS

Gunnar Andreasen Holding ApS, der er et firma i Esbjerg V, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -155.991 til -412.706 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -33.665 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Frisk regnskab: Millionoverskud hos Simone Duus Holding ApS

Selskabet Simone Duus Holding ApS i Esbjerg leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 2,5 millioner kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Jacobi Byg ApS i Esbjerg

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Jacobi Byg ApS i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 1,2 millioner til 990.767 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 13 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nye tal: Minus hos Jacobi Invest ApS

Det seneste år er endt med underskud i Esbjerg-virksomheden Jacobi Invest ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -6250 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Jysk Håndværkerservice ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet Jysk Håndværkerservice ApS , der har adresse i Bramming, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 32.601 til 111.101 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Virksomhed i Bramming må se underskud i øjnene

Overskuddet i GÆRDET ApS, der er et firma i Bramming, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 162.177 til -227.503 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Mindre tab hos René Pedersen Huse ApS

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i René Pedersen Huse ApS, der er et firma i Bramming. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -300.845 til -77.418 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos blikkenslagervirksomhed i Aike

Virksomheden Gørding Ventilationsmontage ApS i Aike har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 280.506 til 17.215 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 280.506 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet seks, året før var det syv.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Virksomhed i Esbjerg Ø må se milliontab i øjnene

Forrige års overskud i Esbjerg Ø-virksomheden GSGroup DK ApS blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 510.404 til -5,6 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 13 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Mere nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Tjæreborg

Selskabet KMV Data ApS, der har adresse i Tjæreborg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -14.808 til -52.936 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 35.454 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet T.A.P. ApS i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 9,4 millioner til 11,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 26,1 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 63 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 59 ansatte.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Et år efter milliongevinst må Haahr Madsen Holding ApS se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Haahr Madsen Holding ApS, der er et firma i Ribe. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,8 millioner til -35.804 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Mezina A/S fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Mezina A/S, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 4,1 millioner til 4,8 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 8,3 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 16 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Wellvita ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-firmaet Wellvita ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 5,4 millioner til 6,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 32 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 27 ansatte.

Forside For abonnenter

Stadig minus: Clobotics Denmark ApS i Esbjerg får millionminus igen

Også i det seneste regnskabsår blev det til et underskud i selskabet Clobotics Denmark ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -11,3 millioner til -12,6 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -3,8 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Sdr. Høe Autoværksted ApS i Bramming tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Sdr. Høe Autoværksted ApS, der er et firma i Bramming. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 261.280 til 273.188 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Konsulentvirksomhed i Esbjerg går fra plus til underskud

Overskuddet i selskabet BDN Invest ApS, der har adresse i Esbjerg, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 191.329 til -360.796 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 668.462 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos Primula ApS i Esbjerg

Primula ApS, der er en virksomhed i Esbjerg, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 390.167 til 386.705 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 506.468 kroner.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Underskuddet holder fast i Fitdeluxe ApS

Selskabet Fitdeluxe ApS i Esbjerg fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -8100 til -9474 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på -6318 kroner.

Forside For abonnenter

Nedad: Underskuddet holder fast i Wellvita Sport ApS

Selskabet Wellvita Sport ApS, der har adresse i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -12.843 til -18.460 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på -10.105 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet gik ned hos Knud Jørgensen El ApS i Gørding

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Knud Jørgensen El ApS, der har adresse i Gørding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 5,1 millioner til 3,3 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 5,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 42 ansatte.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Kirk & Holm ApS i Esbjerg går fra sort til rødt

Overskuddet i selskabet Kirk & Holm ApS i Esbjerg blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 820.817 til -975.808 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 898.116 kroner. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Større minus: Grøn Tømrer ApS i Esbjerg mister flere penge

Grøn Tømrer ApS, der er et firma i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -77.193 til -84.897 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -40.659 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg N-firmaet Petersen & Hundebøl A/S

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Petersen & Hundebøl A/S, der er en virksomhed i Esbjerg N. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 382.323 til 202.721 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 832.947 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 15 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Bruun Holding Esbjerg ApS i Esbjerg V tjente flere penge i seneste regnskabsår

Firmaet Bruun Holding Esbjerg ApS, der har adresse i Esbjerg V, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 19.304 til 33.320 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Virksomhed i Esbjerg V går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i selskabet Fmk Presse og Tekst ApS, der har adresse i Esbjerg V. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 295.677 til -209.525 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 295.677 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Linding Invest ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg V-firmaet Linding Invest ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 253.157 til 840.683 kroner før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Linding Automation ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Linding Automation ApS i Esbjerg V. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 334.253 til 1,1 millioner kroner før skat. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Konsulentvirksomhed i Esbjerg V går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Esbjerg V-virksomheden WellInt ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 264.651 til -204.686 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Kongensgade 74 ApS Esbjerg fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-selskabet Kongensgade 74 ApS Esbjerg . Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 309.880 til 454.318 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskud hos Enneagram Akademiet ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Enneagram Akademiet ApS i Esbjerg V. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 127.971 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos virksomhed i Bramming

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Bramming-selskabet AHR Orgel Aps. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 87.900 til 18.451 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Workpoint A/S må se milliontab i øjnene

Forrige års overskud i Esbjerg-virksomheden Workpoint A/S blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,0 millioner til -9,1 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Mens der i det foregående år i gennemsnit var 32 fuldtidsmedarbejdere, er tallet i det seneste regnskab steget til i alt 40 ansatte - en fremgang på 25 procent.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Virksomhed i Esbjerg får tab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet MKClean ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -12.228 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit tre i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Vognmand Torben Bøgh ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Gørding-selskabet Vognmand Torben Bøgh ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 3,3 millioner til 3,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 14 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 16 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Går i den rigtige retning: Tabet er blevet lidt mindre hos Houmark Music ApS

Houmark Music ApS, der er et firma i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -19.653 til -15.609 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Holdingselskab i Bramming går fra gevinst til minus

Overskuddet i selskabet JP HOLDING ESBJERG ApS i Bramming blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 130.310 til -172.608 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 139.030 kroner.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Tab i ejendomsmæglervirksomhed i Esbjerg V er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Esbjerg V-virksomheden BOLIGESBJERG ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -8418 til 56.619 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendomsselskabet Walther ApS fik større overskud end året før

Ejendomsselskabet Walther ApS, der er et selskab i Hjerting, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 15.470 til 36.058 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 47.392 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Underskuddet er blevet mindre i virksomhed i Esbjerg

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i selskabet L.K. Holding Esbjerg ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -3,3 millioner til -686.286 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 8,3 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Haahr Madsen Byg ApS i Ribe får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Haahr Madsen Byg ApS, der har adresse i Ribe. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -306.741 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Ribe fik sit overskud reduceret noget

Ribe-firmaet Ejendomsselskabet Kongeåvej 12 ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 433.567 til 34.933 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 433.567 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Stilladsgruppen Esbjerg A/S fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg-firmaet Stilladsgruppen Esbjerg A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,1 millioner til 2,6 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 32 ansatte.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Konsulentvirksomhed i Esbjerg går fra gevinst til tab

Overskud er blevet til underskud i MERCOM Denmark ApS, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 908.205 til -53.532 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 908.205 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Et år efter milliongevinst må Thevo Holding ApS se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Bramming-virksomheden Thevo Holding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 1,2 millioner til -575.212 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen skrumpede relativt meget hos tøjforretning i Esbjerg

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet ROBERT HANSEN, ESBJERG ApS i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 61.965 til 1033 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 61.965 kroner.

Forside For abonnenter

Stabilt: Virksomhed i Esbjerg V hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Esbjerg V-selskabet VIIKA A/S. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,8 millioner til 2,9 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 13 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 14 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Holdingselskab i Gørding fik vendt minus til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet PAUL ØSTERGAARD HOLDING ApS i Gørding. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -179.971 til 227.132 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Taxikørsel 161 ApS i Esbjerg Ø fik gevinst i seneste regnskab

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Taxikørsel 161 ApS, der har adresse i Esbjerg Ø. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 38.009 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Travel Safe ApS i Esbjerg får underskud

Det seneste år er endt med underskud i Travel Safe ApS, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -11.210 kroner. Det er firmaets første regnskab. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Virksomhed i Tjæreborg må se underskud i øjnene

Overskuddet i selskabet JS Holding Tjæreborg ApS , der har adresse i Tjæreborg, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 596.327 til -633.850 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Hc Esbjerg Holding ApS tjenteikke nær så meget i seneste regnskabsår

Vester Nebel-firmaet Hc Esbjerg Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 473.938 til 192.643 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen svandt relativt meget hos virksomhed i Vester Nebel

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS, der er en virksomhed i Vester Nebel, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 627.608 til 267.767 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,0 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fire, året før var det fem.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Holdingselskab i Esbjerg må se milliontab i øjnene

Overskuddet i selskabet FLH Esbjerg ApS i Esbjerg blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 5,0 millioner til -5,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 5,0 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskud hos Bødkers ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i Hjerting-virksomheden Bødkers ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 112.548 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Et år efter milliongevinst må Overseas Partner ApS se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Overseas Partner ApS i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,6 millioner til -243.265 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg får mindre underskud

Sw af 21.01 2021 ApS, der er et firma i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -10.790 til -2625 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Esa Ejendomme ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Esa Ejendomme ApS, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 75.514 til -18.438 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Friske tal: Clobotics A/S holder fast i millionplus

Også sidste år var der underskud i Clobotics A/S, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -8,1 millioner til -8,1 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 100.966 kroner. Forrige år var der i gennemsnit 12 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 16 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Michael Errebo Holding ApS i Esbjerg N fik gevinst i seneste regnskab

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Michael Errebo Holding ApS, der har adresse i Esbjerg N. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 644.935 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg N-selskabet Ejendomsselskabet Jepsen ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Ejendomsselskabet Jepsen ApS, der har adresse i Esbjerg N. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 133.310 til 90.247 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 133.310 kroner.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Holdingselskab i Esbjerg N går fra plus til underskud

Overskud er blevet til underskud i Esbjerg N-virksomheden Jepsen-Holding, Esbjerg ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 705.327 til -75.659 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 2,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Blikkenslagervirksomhed i Esbjerg N fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Jepsen VVS & Montage ApS, der er et firma i Esbjerg N. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 223.280 til 272.149 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet otte, året før var det ni.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Ejendomsvirksomhed i Hjerting går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i FLEMMING SLOT HOLDING ApS, der er et firma i Hjerting. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 503.119 til -374.740 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 693.951 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Virksomhed i Hjerting fik større overskud end året før

Virksomheden SLOTS SERVICE ApS, der har adresse i Hjerting, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 95.104 til 131.364 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 332.226 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Et år efter plus må virksomhed i Esbjerg Ø se underskud i øjnene

Overskuddet i renes.dk ApS, der er et firma i Esbjerg Ø, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 26.990 til -96.955 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Holdingselskab i Endrup går fra gevinst til tab

Overskuddet i MOGENS PRÆST HOLDING ApS, der er et firma i Endrup, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 297.000 til -449.545 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 297.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Konsulentvirksomhed i Hjerting går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i selskabet FW CONSULTING ApS, der har adresse i Hjerting. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 927.368 til -98.637 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 927.368 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Går tilbage: Holdingselskab i Hjerting går fra overskud til minus

Overskud er blevet til underskud i FREDERIKW HOLDING ApS, der er et firma i Hjerting. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 764.084 til -177.558 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 764.084 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Minus i virksomhed i Esbjerg N er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i VESTJYSK MODELSNEDKERI ApS, der er et selskab i Esbjerg N. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -332.458 til 81.598 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 410.296 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Esbjerg

Som PLUS abonnent får du adgang til flere hundrede PLUS-historier

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i JAMT ApS, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 10,6 millioner til 11,7 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Lidt mindre minus hos Dogis A/S

Underskuddet i Esbjerg-virksomheden Dogis A/S er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -449.578 til -251.881 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 576.910 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg-virksomheden A/S Kbus 8 Nr. 2374

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i A/S Kbus 8 Nr. 2374, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 524.773 til 408.007 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab hos Inter Homes Invest ApS i Esbjerg er blevet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Esbjerg-virksomheden Inter Homes Invest ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -286.152 til 48.689 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget hos virksomhed i Esbjerg

Firmaet Aktieselskabet Betongården. Ejendoms-og Materieludlejning I Esbjerg i Esbjerg har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 6,3 millioner til 1,0 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 6,3 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos virksomhed i Esbjerg V

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg V-selskabet MEM´s Progolf ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 64.737 til 29.871 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Et år efter plus må virksomhed i Bramming se underskud i øjnene

Overskuddet i selskabet HESL Energi ApS, der har adresse i Bramming, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 69.217 til -410.107 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 228.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Valtor Offshore A/S må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Valtor Offshore A/S, der er et firma i Esbjerg N. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 596.446 til -124.851 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 13 ansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Murervirksomhed i Esbjerg tjente mindre i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i FRIIS JAKOBSEN ApS, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 643.344 til 500.262 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 705.105 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene er vendt: Underskud i finansvirksomhed i Esbjerg er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet A/S Birger Nielsen - Ejendoms- og Investeringsselskab, der har adresse i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -616.837 til 51.951 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 3,3 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Esbjerg Ø fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet KN Helicopters A/S i Esbjerg Ø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 7,2 millioner til 8,1 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 16,1 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 19 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 21 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Bundlinjen mere end halveret: Lars Beier ApS fik sit overskud reduceret noget

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet Lars Beier ApS, der har adresse i Esbjerg V. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 176.163 til 22.246 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 218.350 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Underskuddet er blevet mindre i virksomhed i Esbjerg

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i A/S M. OSKAR NIELSEN AF 1996, der er et firma i Esbjerg. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -1,6 millioner til -217.107 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 4,0 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fremgang: Tab hos Nordic Prime ApS er forvandlet til milliongevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Nordic Prime ApS, der er et selskab i Esbjerg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -4,8 millioner til 2,3 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i følge regnskabet fem, året før var det seks.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Esbjerg V-virksomheden Bib Holding ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Esbjerg V-selskabet Bib Holding ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 899.772 til 484.726 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 899.772 kroner.

Forside For abonnenter

Frisk regnskab: Virksomhed i Esbjerg N har underskud

RehydrAid ApS, der er et firma i Esbjerg N, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet skåret ned fra -10.764 til -10.330 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 58.859 kroner.

Forside For abonnenter

Stabilt: Virksomhed i Esbjerg hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden EBI Management ApS i Esbjerg. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 549.163 til 585.519 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Indtjening går op: Mindre underskud i Virksomhed i Esbjerg

Selskabet HK Esbjerg ApS, der har adresse i Esbjerg, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -16.254 til -5877 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -3413 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Ribe-selskabet Torkild P. Hansen Holding ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Torkild P. Hansen Holding ApS, der er en virksomhed i Ribe. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 39,6 millioner til 27,9 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 39,6 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Ribe fik mindre overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Ribe-firmaet MSS Drengsted ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 1,9 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Envipa Ejendomsselskab ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Envipa Ejendomsselskab ApS i Esbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 3,0 millioner til 5,5 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Virksomhed i Bramming fik mindre overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Bramming-firmaet BERG FURNITURE A/S. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1,3 millioner til 895.746 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 12 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 13 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Bramming tjente mindre i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i BF HOLDING, BRAMMING ApS, der er en virksomhed i Bramming. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 690.823 til 445.138 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 912.176 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Tjæreborg tjente færre penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i TEBA HOLDING ApS, der er en virksomhed i Tjæreborg. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 738.748 til 475.556 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Bramming tjente flere penge i seneste regnskab

Virksomheden DANISH RETRO ApS i Bramming har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5066 til 61.180 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nye tal: Peter Lorentzen Holding ApS i Esbjerg V får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Peter Lorentzen Holding ApS i Esbjerg V. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -939 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Bramming fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Bramming-virksomheden CEVI HOLDING ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 1,2 millioner til 22,2 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Lambert Kristensen Holding ApS fik større overskud end året før

Andrup-selskabet Lambert Kristensen Holding ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 184.239 til 278.635 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedad: St Darum-firmaet Baunly Teknik ApS får endnu et tab

Selskabet Baunly Teknik ApS, der har adresse i St Darum, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -5688 til -5689 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 14.814 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Esbjerg V fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet MOM Ejendomme ApS i Esbjerg V. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 6,0 millioner til 13,7 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.